Руски учен е разкрил тайната на Ванга

Ванга, феномен, пророчества, Юрий Негрибецкий, електромагнитно поле, бучка захар

Феноменът на сляпата българска пророчица Ванга не бе разгадан, докато тя бе жива. Но днес, години след нейната смърт, руският в.”Жизнь” твърди, че учените са “намерили ключа” към феномена Ванга, а специалните служби използват нейния метод за предотвратяване на терористични актове. Вестникът публикува документи, които потвърждават това.

Академикът от Международната академия за енерго-информационни науки Юрий Негрибецкий, който изучава ясновидството, е намерил способ не само да предсказва неблагоприятни събития, но и да ги предотвратява. При това толкова успешно, че неговият доклад за нетрадиционни методи в борбата с тероризма бил изслушан на секретно съвещание на ръководния състав на МВР.

В основата на феномена ясновидство, по мнението на д-р Негрибецкий, лежи способността да постигаш причинно-следствената връзка. “Светът е устроен така, че в него няма случайности.” Негрибецкий разработил и патентовал способ на стабилизация на електромагнитното поле на хора и обекти. Това е станало в резултат на почти 20 годишни изследвания: специално подбрана комбинация на числа, вкарана в компютър заедно с имената на пациентите, пише в. “Жизнь”, влияе на тяхното състояние, изменяйки го към по- добро Бъдещето може да се строи така, че да се заобикалят препятствията. “Това озарение, интуиция - в една или друга степен, тази дарба - е присъща на всеки човек. Ванга също е имала в мозъка си свой “сонар”. Впрочем тя винаги държеше в ръцете си бучка захар, донесена от посетителя. Сега ми е ясно – кристалът усилва ефекта. А информацията за всичко, очевидно, винаги присъства в пространството - в ноосферата, във вакуума. Трябва просто да я откриеш.”
източник: chudesa.net

Selo-Banya.com - Новини