Уникредит Лизинг

Взето от: www.creditcar-bomiauto.blogspot.com




Информация за компанията


УниКредит Лизинг АД е резултат от окрупняването във финансовия сектор и интеграцията на лизинговите дружества, членове на УниКредит Груп в България – УниКредит Лизинг България и Ейч Ви Би Хеброс Лизинг.

След първоначалното обединение на Хеброс Лизинг и Ейч Ви Би Лизинг през Април 2006 година стартира вторият етап на интеграцията между Ейч Ви Би Хеброс Лизинг АД и УниКредит Лизинг България ЕАД ( преименувано на Булбанк Лизинг ЕАД ).

От Януари 2007 функционира новата лизингова компания УниКредит Лизинг АД – обединяваща трите стари дружества и предлагаща пълния спектър от лизингови услуги - лизинг на нови и употребявани автомобили и камиони, индустриално, търговско и бизнес оборудване и недвижими имоти, както и застраховане и финансови консултации.

Клиентите и партньорите на новата компания могат да се възползват от досегашната успешна практика на сътрудничество с банките от УниКредит Груп - Булбанк, HVB Bank Biochim и Хеброс Банк, които създават новата УниКредит Булбанк. Освен в офисите на компанията в цялата страна, продуктите и услугите на УниКредит Лизинг АД са достъпни и чрез партньорите на дружеството, сред които са водещи фирми у нас - вносители на автомобили, оборудване и др

УниКредит Лизинг
бул. Цариградско шосе № 40, ет.3
1784 София
тел. 02/9765 100
факс. 02/9765 101

За лизингова оферта: sales@unicreditleasing.bg

Активен лизингов договор: customer.care@unicreditleasing.bg

За въпроси: office@unicreditleasing.bg

За въпроси относно уеб сайта: webmaster@unicreditleasing.bg


ВАЖНО
Сигурността на информация, изпратена по eлектронен път не може да бъде гарантирана и би могла да бъде използвана от трети страни. Поради тази причина, не е желателно ползването на електронната поща, за изпращане на съобщения, които съдържат поверителна информация или бизнес сделки. В тези случаи се обръщайте директно към най-близкия офис на Уникредит Лизинг АД

« Финансов калкулатор »




« Други партньори на Боми Ауто »


Списък на други лизингодатели вижте ТУК


» Всички лизингови компании
» Онлайн кандидатстване за кредит!
» Кредити за фирми
» Кредитни калкулатори



Selo-Banya.com - Новини