Автомобили от лизинг! Изгодни оферти!

Keywords: Коли от лизинг, Рефинансиране, Автомобили от лизинг, Иззети автомобили, Конфискувани коли, Лизинг на коли от лизинг, Кредит за коли от лизинг


Взето от: www.creditcar-bomiauto.blogspot.com


Особен интерес представляват автомобили, иззети от лизинговите компании от неплатежоспособни клиенти. Същите могат да бъдат закупени в брой или отново на лизинг, но при много изгодни условия и ниски цени.

8000 лева за покупка на автомобил произведен преди 3 години и изминал 26 хиляди километра – логичен е въпросът къде е уловката? Всъщност такава няма – освен фактът, че продавачите не са автокъщи, а лизингови компании, чиито клиенти не успяват да изплащат вноските си заради финансови трудности. Предлагането на такива коли за директна продажба все повече расте през последните месеци като броят им по неофициални данни е над 400. Увеличава се и интересът на купувачите към сравнително новите автомобили.

Обезценката се прави според стратегията на лизинговата компания, която се стреми да получи останалата неизплатена част – колкото по-голяма е изплатената част, толкова по-изгодно се предлага автомобилът. Клиентът може да очаква отстъпка от 25 до 50 процента.

По-голямата част от иззетите от лизинг автомобили са луксозни возила с по-скъпи вноски, които се оказват необмислени инвестиции, особено във времена на криза. Връщат се и не малко товарни автомобили, които имат по-изгодни отстъпки, но и по-трудно намират купувачи заради стагнацията в транспортния сектор.

Друга възможност за изгодна сделка за нов автомобил се открива при подмяната на автопарковете на големите компании – тези автомобили се изкупуват изключително бързо и често от самите служители.



Selo-Banya.com - Новини