Онлайн кандидатстване за кредит! Лизинг калкулатор!

Keywords: Лизинг онлайн, Онлайн кредит, Лизинг калкулатор, Авто лизинг, Авто кредит, КредиКар, Автомобили лизинг, Кредит за автомобил, Коли изплащане, Автомобили изплащане, Коли разсрочено плащане, Гратисен период кредит, Бартер с доплащане


Взето от: www.creditcar-bomiauto.blogspot.com


Сайтът moitepari dot bg пусна услугата Автомобилен лизингов калкулатор. Чрез електронното сметало всеки може сам да изчисли с колко се оскъпява покупката на кола, взета на изплащане, при различните продавачи. За целта създателите на "Моите пари" са събрали над 140 оферти за кредити и лизинги на автомобили.

Калкулаторът представлява електронна таблица, в която се попълват параметри като приемлива цена на колата, срок на кредита или лизинга, размер на първата вноска, дали колата да е нова или употребявана и т. н. След въвеждането на тези данни сметалото изчислява и показва коя компания дава най-добра оферта - най-ниската крайна цена с всички лихви, такси и комисиони.

Доскоро подобно сравнение бе невъзможно, защото нямаше изискване компаниите да дават пълна и подробна информация на клиентите за допълнителните разходи по заемите и лизинговите договори. Много банки и лизингови компании обаче вече предоставят тези данни, а в новия закон за потребителските кредити, който правителството вече депозира в парламента, обявяването на всички видове разходи за сметка на клиента е задължително.
ПАЗАР

Българите са взели леки автомобили на изплащане за над 277 млн. лева само през миналата година. Данните са на Българската асоциация за лизинг, в която членуват 19 компании за лизингова търговия. През 2005 г. са купени с разсрочено издължаване пикапи и камиони на стойност 229 млн. лева.
ПРОДАЖБИ

Продажбите на коли в Централна и Източна Европа са по-големи от тези в западната част на континента и тази тенденция вероятно ще продължи, обяви Ерик Алщрьом, вицепрезидент на "Дженерал мотърс - верига за доставки". Това е причината автомобилният концерн да търси и в България фирми, които да произвеждат резервни части. "Интересът към Румъния, Турция и България е равностоен на този към страни като Индия и Китай. Връзките с Румъния са многогодишни, само през последните две години имаме нови 20 партньора от тази страна", посочи Алщрьом. Той доведе в София делегация за Деня на доставчика на "Дженерал мотърс", организиран на 5 април в Българската стопанска камара. 22 български компании представиха капацитета и изделията си - от акумулатори, ремъци, алтернатори и сензори до седалки и калъфки за тях.

General Motors corp. е автопроизводител №1 в света. Има заводи в 33 държави с 327 000 души персонал и дилъри в 200 страни. Само през 2005 е продала 9,17 млн. автомобила - леки и тежки. В Европа продава Opel, Saab, Chevrolet, Cadillac, Corvette и Hummer.

BMW, Ford, Mercedes, Porshe, Ferrari, Mazda, Renault, Citroen, Peugeot, VW, Saab, Volvo, Lada, UAZ,


» Вземи авто лизинг онлайн «
» Как банките лъжат клиентa? «
» Още банки и кредити «


» Всички лизингови компании
» Онлайн кандидатстване за кредит!
» Кредити за фирми
» Кредитни калкулатори



Selo-Banya.com - Новини